DSC_0392

 

Sinds november 1985 is schoenmakerij Jero gevestigd te St. Michielsgestel. Op 1 april 2002 werd het oude winkeltje vaarwel gezegd en werd de nieuwe winkel aan het Petrus Dondersplein 12 geopend, in het midden van het dorp vlakbij de toren.  

Frank Hanff werkt al ruim 40 jaar in de schoenmakerij, eerst op winkelcentrum “de Rompert” in ‘s-Hertogenbosch maar uiteindelijk is hij in St. Michielsgestel neergestreken en gebleven omdat het dorp, de klanten en de winkel prima bevallen.

Frank en Dorien Hanff zijn dagelijks in de weer om hun klanten van dienst te zijn met de meest uiteenlopende reparaties van schoenen, tassen, jassen, portemonnees, kortom alles wat met leer te maken heeft. Frank zijn werk is zijn hobby en dat merk je als klant. De meest uiteenlopende werkzaamheden, vraag het maar, Frank weet er wel een oplossing voor. Beiden hebben veel plezier in hun werk en het kontakt met hun klanten en proberen het assortiment van diensten en goederen steeds uit te breiden en up-to-date te houden.